Leppefiskteiner

Vi har flotte og solide leppefiskteiner med splittkalve til salgs. Leppefisk brukes i dag til å rense laks og ørret i opprett for lus. 

Rektangulær modell

Dette er en ny modell som er laget i varmgalvanisert og plastbelagt 6 mm stålramme. Teina er surret godt med svart tau for å motvirke slitasje. Hele teina er laget i solid 10 mm svart knuteløst nett. 2 stk nettinnganger, 75 mm ringdiameter og stort innerrom. Splittkalve inn til innerrom for å låse fisken inne. Småmasket agnpose tilgjengelig fra toppen av teina. Teina åpnes med to store plastkroker. Alt på teina er svart. Fisker meget godt både små og store leppefisk !

Teina leveres med flukthull etter gjeldende regelverk.

Laget i 6 mm galvanisert og plastret stålramme.

- 2 stk nettinnganger
- Splittkalve til innerrom
- Småmasket agnpose

Vekt: ca 3,5 kg.

Mål : 70 x 40 x 29 cm.

Pris: 269 kr. + mva.


 Rund modell

Sirkelformet. Mål 82 L x 32 B. Laget i varmgalvaniserte og plastbelagte stålmasker. 11 mm maskestørrelse. Gode teiner til små leppefisk. Leveres med flukthull / rømningsvei etter dagens gjeldende regelverk. Sjekk nedenstående bilde på utførelse. Teina har innerrom. Ovale kalveåpninger på 35x55 mm. Teinene leveres med tau og flottør.
Vekt ca 3 kg. Pris kr 207 eks mva (kr 259 inkl mva ).

Varmgalvanisert og plastbelagte stålmasker

- Ovale kalveåpninger
- Innerrom
- Leveres med tau og flottør

Vekt: ca 3 kg.

Mål: 82 cm L x 32 cm B.

Pris: 224 kr. + mva.

 


 

 

Ny modell!

12 x 70 mmVåre leppefiskteiner er de beste som finnes i markedet, solide og enkle i bruk. Teinene er laget med splittkalve som låser fisken inne i teinen.

Disse teinene kan også brukes til krepseteiner.

PS! Kan også leveres i større utgaver. 

Flukthull for leppefiskteiner

 Flukthull / rømningshull til leppefiskteiner i solid plast for enkel montering på leppefiskteiner. Oppfyller nye forskrifter fra direktoratet. Pris på 1 stk med trippel hull (innerrom) på 12 x 70 mm pris kr 8 inkl mva . Pris på 1 stk med dobbel hull (ytterrom) på 12 x 70 mm kr 7 inkl mva.
Pris på begge to kr 12 eks mva (kr 15 inkl mva ).

Oppdateres med eRedaktør av Kristiansen SRM.